tala fou

Aso Fa'asalalau:13,Nov,2023

I le aso 10 o Novema, 2023, na asiasi mai ai tagata faʻatau mai Asia i Sautesasae ma Taialani i la matou fale gaosi oloa e maua ai se malamalamaga loloto i le faʻafouina o tekonolosi ma le gaosiga o mea faʻapipiʻi sima.

sbsdb (1)

O le tagata faʻatau na alu loloto i totonu o le gaosiga o fale gaosi oloa ma molimauina le tekonolosi faʻaonaponei faʻaonaponei ma le faʻamalosia lelei o le faʻagasologa. Na latou fa'afetaia le fa'atekonolosi fa'aopoopo fa'aopoopo sima ma le pulega o gaosiga ma fa'aalia o latou fa'amoemoega mo le galulue fa'atasi a le Jufu Chemical i Asia i Sautesasae.

O le 'au fa'afeiloa'i a le Jufu Chemical na fa'ailoaina le laina o oloa a le kamupani ma uiga fa'atinoga o vaila'au eseese i tagata fa'atau i auiliiliga. Aemaise lava i le vaʻaia o le manaʻoga o le maketi a Thai ma tuʻufaʻatasia ma le tulaga o loʻo i ai nei o le gaosiga o vailaʻau faufale a Thailand, na latou taulaʻi atu i uiga ma mea lelei o le matou vai faʻaititia le vai. Sa faia e le au fa'atau su'ega i luga o le nofoaga i uiga ma le lelei o oloa o oloa fa'aopoopo sima a le Jufu Chemical ma sa matua fa'amalieina i le fa'atinoga atoa o ana masini gaosiga. Na fa'aalia uma e i latou lo latou fa'amoemoe e fa'atuina se so'otaga felagolagoma'i umi ma le Jufu Chemical.

sbsdb (2)

Mulimuli ane, na taʻitaʻia e le matou 'au faʻafeiloaʻi le tagata Thai e asiasi atu i le Baotu Spring i Jinan, le Itumalo o Shandong, ma iloa le siosiomaga matagofie o le au atamamai anamua '"Qu Shui Shang". Fai mai le tagata faatau e ui lava e le mafai ona ia malamalama i solo a Su Dongpo ma upu a Li Qingzhao, ae na te le malamalama i teuga anamua. O fa'afiafiaga ma tu ma aga fa'apitoa e inu ai latou te lagona le fou ma le manaia.

sbsdb (3)

E ala i lenei avanoa fefaʻatauaʻiga, matou te faʻamoemoe e faʻalauteleina le galulue faʻatasi ma Jufu i le tulaga o vailaʻau faʻapipiʻi sima i Asia i Sautesasae ma tuʻuina atu oloa ma auaunaga maualuga i le tele o tagata faʻatau faavaomalo.

Jufu Chemical o le a tausisi pea i manatu o tekinolosi fou ma tulaga lelei, faʻaauau pea ona tuʻuina atu oloa ma auaunaga vailaʻau maualuga, ma galulue faʻatasi ma tagata faʻatau Asia i Sautesasae e faʻalauteleina le manuia ma le atinaʻeina o pisinisi faʻaopoopo sima.


  • Muamua:
  • Sosoo ai:

  • Taimi meli: Nov-14-2023