tala fou

Aso Fa'asalalau:13, Me,2024

A'o fa'aauau pea ona si'itia le vevela, o le a o'o mai le tautotogo, ma o le mea e soso'o mai ai o le a'afiaga o suiga o le eseesega o le vevela i le pa'u o le sima.I lenei tulaga, o le a matou faia ni fetuunaiga tutusa pe a faʻaaogaina vai faʻaitiitia sui ina ia O le sima e oʻo i le tulaga manaʻomia.

1

 

1. Polycarboxylate vai fa'aitiitiga fa'afitauli o lo'o i ai pea fa'afitauli i lo latou fetuutuunai i le sima.Mo sima ta'ito'atasi, o le vai-fa'aitiitia fua o le a maualalo ma o le a tele le gau.O le mea lea, pe a le lelei le fetuunaiga o le sima, e tatau ona faia se faʻafefiloi faʻataʻitaʻiga ma fetuunaiga o le sima.fua e maua ai iuga sili.

E le gata i lea, o le lelei ma le taimi e teu ai le sima o le a aafia ai foi le aoga o le polycarboxylate superplasticizer.O le faʻaaogaina o le sima vevela e tatau ona aloese mai le gaosiga.Afai o le sima vevela e faʻafefiloi ma le polycarboxylate vai-faʻaitiitia le vailaʻau, o le a sili atu ona faigofie le paʻu muamua o le sima, ae o le a faʻavaivaia le aʻafiaga o le faʻafefiloi, ma e ono aliali mai le sima.Fa'atopetope le gau o le pa'u.

2. Polycarboxylate vai-fa'aitiitia mea e sili atu ona maaleale i suiga i mea mata.Pe a suia tele le tulaga lelei o mea mata e pei o le oneone ma maa ma mea faʻafefiloi e pei o le pefu lele ma le pauta minerale, o le a faʻafefiloi le polycarboxylate vai-faʻaitiitia mea faʻapipiʻi ma vailaʻau faʻaitiitia vai polycarboxylate.O le faʻatinoga o le sima o le a aʻafia i se tulaga patino, ma e tatau ona toe faia le suʻega faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga faʻatasi ai ma mea ua suia e faʻafetaui ai le vailaʻau e maua ai le aafiaga sili.

3. O le polycarboxylate vai-fa'aitiitia vai e matua maaleale i le palapala palapala o le fa'apotopotoga.O le tele o palapala palapala o le a faʻaitiitia ai le faʻatinoga o le polycarboxylate vai-faʻaitiitia vai.O le mea lea, o le tulaga lelei o aggregates e tatau ona matua faʻatonutonuina pe a faʻaaogaina polycarboxylate superplasticizers.Pe a faʻateleina le palapala o loʻo i totonu o le faʻapotopotoga, e tatau ona faʻateleina le vailaʻau o le polycarboxylate vai faʻaititia.

4. Ona o le maualuga o le faʻaitiitia o le vai o le polycarboxylate vai-faʻaitiitia le vailaʻau, o le paʻu sima e sili ona maaleale i le faʻaaogaina o le vai.O le mea lea, o le faʻaaogaina o le vai o le sima e tatau ona matua faʻatonutonuina aʻo faʻaaogaina.O le taimi lava e sili atu ai le aofaʻi, o le a faʻaalia le sima o le vavaeeseina, tafetotoi, malo ma le tele o le ea ma isi mea leaga.

2

 

5. A faʻaaogaina faʻafefiloi vai faʻaitiitia polycarboxylate, e fautuaina e faʻateleina le taimi faʻafefiloi (e masani ona faaluaina le umi o faʻafefiloi masani) i le taimi o le gaosiga o le sima, ina ia mafai ai ona faʻaogaina le malosi faʻafefe o le polycarboxylate vai-faʻaititia admixture. e sili atu ona faigofie, lea e faigofie mo le Puleaina o le pa'u sima i le gaosiga.Afai e le lava le taimi faʻafefiloi, e foliga mai o le paʻu o le sima e tuʻuina atu i le nofoaga faufale o le a sili atu nai lo le paʻu o le sima e pulea i le nofoaga faʻafefiloi.

6. I le oʻo mai o le tautotogo, o le eseesega o le vevela i le va o le ao ma le po e suia tele.I le puleaina o le gaosiga, e tatau ona tatou gauai atu i taimi uma i suiga i le sima sima ma fetuunai le fua o faʻafefiloi i se taimi talafeagai (ausia le mataupu faavae o le faʻafefiloi maualalo i le maualalo o le vevela ma le maualuga o le faʻafefiloi i le maualuga o le vevela).


Taimi meli: Me-24-2024